Aquest dijous arribarà a Manresa la Fira d'Ocupació Jove del Bages

La Fira, enfocada a joves menors de 30 anys i a empreses, organitzarà diverses activitats per ajudar a millorar les possibiltats de trobar feina

Redacció
22 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:54h
Els joves participants a la primera Fira d’Ocupació Jove del Bages, que es farà aquest dijous 24 de maig a la fàbrica de l’Anònima de Manresa, podran participar en activitats gratuïtes que els ajudaran a millorar les seves possibilitats de trobar feina. Des de revisar el currículum amb un expert fins a participar en una dinàmica de grup per aprendre a superar una entrevista de feina, les activitats tenen per objectiu preparar els joves per al moment en què es presentin davant de les empreses. 

El programa d’activitats del matí és el següent:
- De dos quarts de deu a dos quarts de dues: Revisió de currículums exprés, a càrrec del CIO.
- D'onze a tres quarts de dotze i d'un quart d'una a una: Dinàmiques grupals per ajudar a superar una entrevista grupal inicial, a càrrec del CIO.
- De dos quarts d'onze a una: Presentació de plans d’ocupació a càrrec de les empreses participants.
- D'una a tres quarts de dues: Xerrada de cloenda “Pla d’acció cap a la feina”, a càrrec de Carlos Bella.
- De dos quarts de dotze a un quart d'una: Dinàmica “Ikigai i competències comunicatives” a càrrec de Gala Guasch.

A la fira també hi seran presents 24 empreses del territori que hi buscaran nous professionals per incorporar a les seves plantilles. La fira obrirà de nou del matí a dues del migdia i s’adreça a joves menors de 30 anys que estiguin buscant feina.