Més de mil persones participen a la 31a Nit de l'Esportista de Sallent

Redacció
21 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:42h
Foto de grup dels esportistes de Sallent reconeguts
Foto de grup dels esportistes de Sallent reconeguts | AjSllt
Divendres, Sallent va viure la 31a edició de la Nit de l'Esportista organitzada pel Consell Municipal d'Esports. Una celebració multitudinària que va comptar amb l'assistència de més de 1.000 persones, uns 560 comensals al sopar i unes 600 persones més que es van afegir a l'hora de l'entrega de premis i actuacions.

L'alcalde de Sallent, David Saldoni, el regidor d'esports, Jonatan Caro, el directiu responsable de les comarques centrals de la federació catalana de bàsquet, Fernando Peñarrubia i el tècnic esportiu del Consell Esportiu del Bages, Mario Carballar, entre altres autoritats de l'ajuntament i entitats esportives sallentines, van ser els encarregats de lliurar els guardons als 223 esportistes i equips sallentins més destacats en cada una de les especialitats. L'acte va ser presentat pel comentarista esportiu de TV3 Arcadi Alibés i Cristina Fàbregas.

Durant la nit va actuar el grup de fit-dance de l'ASCF amb cançons del musical de Mamma Mia! del grup Abba. També van actuar els grups de Hip Hop de l'ASCF, Sweet's i Diam's, i de l'Escola de Dansa Julieta Soler, La Colla i Shida Road. A la part final de la festa es va fer una exhibició de teles acrobàtiques titulada "Atrapasomni" a càrrec de Gemma Serrat acompanyada al teclat per Dan Arisa.

En aquesta ocasió també es va aprofitar per presentar l'equip de Sallent que participarà a la Garmin Team Trail, la cursa de muntanya de 200 Km per etapes que sortirà de Castellar de N'Hug amb arribada a Sant Cugat del Vallès els dies 16 i 17 de juny. Els atletes són: Víctor Estepa, Sergi Cots, Lluís Ruiz i Carles Sunyer.

Els guardonats més destacats de la nit van ser:

- Millor Esportista Escolar: Nil Trulls Tarradellas, atleta de l'AE Sallent guanyador de la majoria de crosos comarcals disputats.
- Millor Esportista Infantil: Pau Alsina Sánchez, guanyador al campionat de Catalunya moto de velocitat categoria promo cat 1 a Alcarràs.
- Millor Esportista Júnior femení: Marina Chavarria Espasa, 4a al campionat d'Europa de salts de trampolí, i classificada per als jocs olímpics de la joventut a Buenos Aires.
- Millor Esportista Júnior masculí: Ramon Vila Rovira, porter del cadet A del F.C. Barcelona.
- Millor Esportista Veterana femení: Montse Casòliva Carod, especialista i aconseguint molt podis a diferents trails de muntanya.
- Millor Esportista Veterà masculí: Joan Claret Ciuró, campió de Catalunya i Espanya en papallona i també dels millors del món de natació especialitat papallona.
- Millor Esportista Sènior femení: Marta Riera Sató, campiona de Catalunya i sots-campiona d'Espanya sub18 en 60 metres tanques.
- Millor Esportista Sènior masculí: Aitor Ruibal García, jugador de futbol del Betis B que va debutar a 1ª divisió i que ara juga el play off d'ascencs a 2ªA amb el Cartagena.
- Millor Equip: futbol cadet del Centre d'Esports Sallent, ascens a 1ª divisió, Ferran Ambros, Eric Ballesteros, Ferran Casanovas, Marc Cots, Roger Cruz, Albert Enrique, Aleix Escobar, Miquel Escribano, Jose Manuel Flores, Ivan Garcia, Szymon Jozef, Arnau Merlos, Kevin Morillas, Marc Quintero, Erik Romero, Carles Sanchez, Mateo Tomas i el entrenadors : José Batanero i Miguel Noguera
- Menció Honorífica: Benvingut Diaz, per la seva gran trajectòria esportiva en el món del tennis