La directora de Serveis i Solucions d'HP parlarà a Manresa de dones i grans empreses

L'acte, organitzat pel col·lectiu DEIM, tindrà lloc divendres a l'Espai Rubiralta

Redacció
21 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:29h
El col·lectiu Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (DEIM) ha organitzat, per aquest divendres, 25 de maig, un dinar-col·loqui amb la directora general de Serveis i Solucions de la multinacional HP, Montse Serra. L'acte, que porta per títol HP Women Network, tindrà lloc a l'Espai Rubiralta de la capital del Bages i començarà a les dues del migdia.

Llicenciada en enginyeria informàtica, Serra és la màxima responsable de vendes de Serveis i Solucions de les àrees de Sistemes Personals i Impressió d'HP, liderant la transformació a models de negoci contractuals tant en el món de la impressió MPS (Manage Print Service) com en el lloc de treball Device as a Service. A banda d'això, també presideix l'HP Women Network a Espanya i Portugal, una reconeguda i prestigiosa associació que advoca pels interessos de les dones a tots els nivells.

Es va incorporar a HP fa més de 25 anys i des d'aleshores ha ocupat diferents posicions en les àrees de Vendes, IT, Qualitat, Delivery i Direcció de Màrqueting a diferents organitzacions de la companyia amb responsabilitats mundials, regionals i de país.

El dinar-col·loqui de divendres té un preu de 19 euros i de 16 pels socis de DEIM. Per reservar plaça cal fer un ingrés amb la quantitat esmentada al número de compte ES17 0049 0052 6520 1038 1852 (Banco Santander), fent-hi constar, en el concepte, el nom de la persona+Dinar Montse Serra. Un cop fet el pagament, s'ha d'enviar el justificant a [email protected].