La Casa Lluvià acollirà dimarts una conferència de l'arquitecte Manuel Bailo

"Del cos al paisatge. Muntanyes, arbres i arquitectura" clourà l'exposició "Arquitectures en el paisatge. Catalunya 2000.2017"

Redacció
21 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:04h
Aquest dimarts a les 19.30 h se celebrarà a la Sala d'Actes de la Casa Lluvià, seu de la Delegació del Bages-Berguedà del COAC, la conferència "Del cos al paisatge. Muntanyes, arbres i arquitectura", a càrrec de Manuel Bailo, de l'estudi BailaRull+ADDArquitectura. L'arquitecte parlarà de les seves obres més recents, entre elles la casa Garden House 0.96, inclosa a l'exposició "Arquitectures en el paisatge", produïda pel COAC i actualment exposada a la seu de Manresa.

L'estudi BailoRull+ADDArquitectura és autor, entre moltes altres obres, del projecte dels accessos a l'edifici de l'Ajuntament de Manresa, projecte que va formar part de l'exposició sobre la nova arquitectura espanyola "On Site", al MOMA de Nova York, l'any 2006. 

Manuel Bailo ha exercit la docència a diferents escoles d'arquitectura a Catalunya i Estats Units i actualment és professor de l'Escola Tècnica d'Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili a Reus.

Amb aquest acte es clou l'exposició "Arquitectures en el paisatge. Catalunya 2000.2017" que planteja l'aproximació d'una suma de paisatges que conformen l'àmbit territorial de Catalunya, en el període que comprèn l'inici del segle XXI. 

La mostra, organitzada pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, la Diputació de Lleida, i l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Reus de la Universitat Rovira i Virgili, es pot visitar al Pati de la Casa Lluvià fins el 22 de maig. Després de Manresa, continua la seva itinerància i es podrà visitar a Terrassa, Vapor Universitari, el mes de juny.