Els Castellers de Santpedor preparen l'aniversari del seu bateig amb castells de sis

3d6 dels Castellers de Santpedor a Montcada i Reixac
3d6 dels Castellers de Santpedor a Montcada i Reixac | Montse Xixons
Redacció
20 de maig del 2018
Actualitzat a les 23:34h

3d6 dels Castellers de Santpedor a Montcada i Reixac Foto: Montse Xixons


Els Castellers de Santpedor van actuar a Montcada i Reixac en el darrer compromís abans d'un dels plats forts de la temporada. La propera cita de la colla de la camisa daurada serà el proper 2 de juny en el quart aniversari del seu bateig. Com a colles convidades hi haurà els Bordegassos de Vilanova, els Vailets de Gelida i els Castellers del Riberal (Catalunya Nord). Per això calia una bona actuació per seguir guanyant en confiança. L'actuació va deixar bon sabor de boca. No van ser els millors castells que tenen els santpedorencs al seu catàleg. Però sí uns valors força segurs. 

Els bagencs van realitzar castells que tenen molt per la mà. La primera ronda la van superar amb un tres de sis amb agulla que en cap moment va perillar. Igual que fa una setmana a Artés, l'estructura va ser molt sòlida amb unes bones mides. La rapidesa també va ser clau per l'èxit del primer castell de matinal. Les dificultats van arribar a la segona ronda. La torre de sis va patir més de mides. Quan les gralles anunciaven ja l'entrada de l'enxaneta es va decidir tirar-la avall. La descarregada va tenir algun moment crític però la bona feina de tota la colla va impedir que el castell fes llenya. A la tercera ronda, el tres de sis va ser molt plàcid i es va afegir al còmput de la colla de la camisa daurada. A la ronda de repetició, hi va haver dubtes entre tirar el quatre de sis o repetir la torre. Finalment, es va imposar la segona opció i va ser un intent vàlid. Les mides van estar millor que en l'intent anterior i la torre va ser descarregada sense dificultats. L'actuació havia començat amb un pilar de quatre i va acabar amb la mateixa estructura però diferents castellers. 

Els Castellers de Montcada i Reixac van descarregar el tres de sis amb agulla a la primera ronda, van fer un intent desmuntat de tres de sis en segona, van descarregar la torre de sis en tercera i el cinc de sis a la ronda de repetició. I els Castellers de Badalona, van descarregar el tres de set i la torre de sis en primera i segona ronda respectivament i van desmuntar un quatre de set a la tercera, descarregat quan el van repetir. 
Arxivat a