Diego Ocampo afrontarà el tercer partit com si anessin 0-0

Diego Ocampo durant el segon partit de la sèrie contra el Palència
Diego Ocampo durant el segon partit de la sèrie contra el Palència | J. Alberch
Xavier Sucarrats / Joel Peña
20 de maig del 2018
Actualitzat el 21 de maig a les 9:06h
El tècnic de l'ICL Manresa, Diego Ocampo, s'ha desfet en elogis cap als seus jugadors una vegada més. Novament, Nacho Martín ha estat un dels jugadors primordials i així ho ha admès el tècnic gallec. Però al mateix temps hi ha afegit homes com Ashley Hamilton i Lluís Costa. El britànic "ha jugat cinc minuts molt bons al darrer quart" i el català "ha volgut ser-hi quan altres s'haurien esborrat". Costa ha patit una torçada al començament de partit i ha volgut infiltrar-se per ajudar el seu equip. A hores d'ara es desconeix quin serà l'abast de la lesió del base.

Ocampo ha destacat la sortida del seu equip. L'encert i la bona circulació de pilota els ha permès adquirir les primeres rendes. Després, les rotacions els han perjudicat i el joc directe del Palència ha fet molt mal a l'ICL Manresa. "No hem estat llestos i no hem gestionat bé les faltes", es lamentava el tècnic local. Al tercer quart és quan han arribat les majors dificultats. Afortunadament, els manresans no s'han enfonsat i han aixecat la situació gràcies a la tasca de tot l'equip.

De cara a divendres, Ocampo afrontarà el primer partit a Palència com si l'eliminatòria comencés. "Anem 2-0 però podríem anar 1-1 o 0-2", valora el tècnic. En cap cas vol que el marge d'error que té l'ICL Manresa els faci relaxar.

Finalment, ha destacat un dia més l'aportació dels aficionats. "Ens han ajudat molt. Perdíem de deu i per la cridòria semblava que estàvem guanyant", ha explicat l'entrenador local.

Alejandro Martínez demana disculpes per les tècniques rebudes

Alejandro Martínez ha estat menys d'un minut davant els mitjans. En la seva intervenció ha felicitat l'ICL Manresa per la victòria i ha considerat clau la seva exclusió en el tram final. Per aquest fet ha demanat disculpes.

Preguntat sobre els motius de la tècnica, Martínez ha respost, amb força mal humor, que "el què passa a la pista es queda a la pista i no t'ho explicaré a tu (referent al periodista que ha formulat la pregunta) ni a ningú".

Els jugadors de l'ICL Manresa

Després de la victòria contra el Palència, Lluís Costa i Noah Allen han fet un repàs del partit i de la sèrie. El base ha explicat que les diferències entre la primera i la segona part. De la primera, ha destacat l'encert dels rivals i de la segona el caràcter i la capacitat de l'equip per remuntar moments difícils. Costa també ha explicat que l'equip porta una gran càrrega física després de jugar cinc partits en nou dies. "No ens hem pogut dosificar gaire perquè hem jugat tots els partits fins al final, però l'adrenalina i el públic ens fan treure energies d'on no n'hi ha" ha explicat abans de concloure admetent que trobaran a faltar el factor Congost. Finalment, de la lesió que ha patit al turmell durant el primer quart, ha especulat que segurament era un esquinç i ha pogut jugar després gràcies al tractament mèdic. "No sé si ha sigut el Voltaren que m'han punxat o les ganes que tenia d'entrar a pista, però he demanat tornar" ha explicat.

Noah Allen ha sigut més breu a l'hora de valorar el partit i ha comentat que la diferència entre la primera i la segona part ha sigut la bona defensa de l'equip. També ha reconegut que factors com una bona comunicació ha contribuït que es generessin accions de tir amb més facilitats durant els dos últims quarts. De cara al partit de divendres, l'aler ha sigut crític i ha explicat que l'equip ha de millorar en tot per poder treure petroli fora de casa.

Per part del Palència, Jordi Grimau ha lamentat la derrota i ha explicat que l'avantatge ja és molt gran. "El Manresa és l'equip favorit i de moment s'estan complint els pronòstics" ha reconegut l'aler. Del partit en sí ha explicat que l'equip porta molta càrrega a sobre i això es nota perquè predominen els jugadors veterans a la seva plantilla.