L'ExpoBages 2018 es tanca amb una jornada en què el públic s'ha fet seu el centre

El bon temps respecta tota la jornada de diumenge, un fet que afavoreix que milers de persones participin de la fira

El públic s'entreté en una demostració d'un estand
El públic s'entreté en una demostració d'un estand | Fira Manresa
Redacció
20 de maig del 2018
Actualitzat a les 21:13h
La 38a edició de l'ExpoBages s'ha tancat aquest diumenge al vespre a Manresa amb un balanç satisfactori per part de l'organització. El públic ha respòs durant tota la jornada de diumenge i s'ha fet seu el centre de Manresa, que ha estat escenari de nombroses activitats i ha mostrat el potencial econòmic, social i cultural de la capital del Bages. Els expositors han ocupat el Passeig de Pere III, la plaça Sant Domènec i el Centre Històric en una fira que continua introduint novetats amb encert. Aquest any l'espai del carrer Josep Maria Planes i Carrasco i Formiguera ha tingut una gran acceptació per part del públic familiar que ha participat de les activitats infantils i també ha descobert la mostra d'oficis artesans i brocanters.

Expositors distingits

L'organització de la fira ha distingit Guixés Grup, expositor amb el producte més innovador, i VINYLFAST, expositor amb el millor disseny en aquesta edició i ha valorat l'aportació de Súria, que ha estat el municipi convidat aquest 2018. Dissabte al vespre es va poder seguir l'espectacle "Salats!" a la plaça Major en una vetllada en què els cellers i els restaurants del territori van proposar una activitat gastronòmica que va tenir un gran èxit.

El sector de l'automoció, protagonista

Un dels grans reclams de l'ExpoBages ha tornat a ser el sector de l'automoció. Les diferents marques han exposat els darrers models al carrer Guimerà i a la Muralla durant tot el cap de setmana en què s'han venut un total de 74 cotxes. El sorteig amb el val de descompte de 3.000 euros, a què optaven totes les persones que han adquirit un cotxe en el marc de la fira, ha estat per a una clienta del concessionari AutoBages SA.