El Nat's Sport ha acollit una prova de la Federació Catalana d'Esquaix

El guanyador, Phillip Georgiev amb el president de la federació, Joan Casahuga
El guanyador, Phillip Georgiev amb el president de la federació, Joan Casahuga | Nat's
Redacció
20 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:47h
El Nat's Sport de Sant Fruitós de Bages ha acollit aquest cap de setmana la sisena prova de Segona Categoria A que organitza la Federació Catalana d'Esquaix amb participants vinguts de diferents punts de Catalunya. Es tracta d'una competició amb puntuació per al rànquing català absolut.

El guanyador ha estat Phillip Georgiev del Club Ciudad Diagonal d'Esplugues de Llobregat, jove jugador de 13 anys i una de les promeses de l'esquaix català, a l'imposar-se a Raul Carnerero del Squash Montjuïc de Palau Solità i Plegamans, per un ajustadíssim 3-2 (8-11, 11-8, 11-4, 6-11 i 11-6). Previament havien derrotat, en semifinals, a Selena Georgiev del Club Ciudad Diagonal i Jordi Nova de Nat's de San Fruitós de Bages. En el partit pel 3er i 4art lloc la victòria va ser per Selena Georgiev.

Entre la representació bagenca cal destacar a més de Nova, a Joan Casahuga (Nat's), 6è, Sergi Canal (Nat's), 9è, Joan Puig (CEAC de Sant Vicenç de Castellet), 11è, Òscar Vilalta (Nat's), 12è, Cristian Casals (Nat's), 13è, Toni Reillo (Nat's), 15è, Raül Ruiz (CEAC), 21è i Pau Benito (Nat's), 22è.