El moianès David Roca, campió d'Espanya de judo de veterans

Els participants de casa nostra al Campionat d'Espanya de judo de veterans
Els participants de casa nostra al Campionat d'Espanya de judo de veterans | E-7
Redacció
20 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:24h
El director tècnic del Club Judo Moià, David Roca, s'ha proclamat aquest dissabte campió d'Espanya de judo M-5, de veterans, en -81kg, després d'una final molt dura davant el representant andalús Miquel Pérez. El campionat s'ha disputat al Centre Insular d'Esports de las Palmas.

En aquest campionat també hi va participar Lluis Santacreu, en la categoria M-4 i en -73kg. Santacreu va ser finalment cinquè al no poder disputar el combat pel bronze per una lesió que es va fer en el combat de quarts de final.

Campionat de Catalunya de Kyus

Aquest mateix dissabte s'ha disputat al poliesportiu de Badia del Vallès el Campionat de Catalunya de judo en categoria Kyus, reservada a judokes fins a cinturó marró.

Un equip de judokes del Judo Moià i Esport-7 hi van participar. Noelia Jardo (Esport-7) va ser primera -48kg; Maribel Muriana (Judo Moià) va ser segona en -52kg; Ariadna Gombau (Judo Moià) també va ser segona en -57kg; Judit Serra (Esport-7) va ser tercera en -52kg; Martin Stoikov (Judo Moià) va ser segon en -60kg, i Àlex Martín (Esport-7) va ser tercer en -60kg.

També hi van participar, però no van poder classificar-se, Mireia Soler, Albert Graner, Marcel Porti, Felix Torrallardona i Sergi López, tots ells d'Esport-7.

Open Ommae de brazilian jiu jitsu

Finalment, un equip d'Esport-7 va participar, també dissabte, en la primera edició de l'Open Ommae de brazilian jiu jitsu que es va disputar al Poliesportiu municipal de Sant Martí de Sarroca, que va comptar amb més de 150 participants.

Els esportistes del club manresà van obtenir molt bons resultats. Marc Ayala va obtenir l'or en la categoria de -87kg; Ousmane Soumah també va ser primer en la categoria de -67kg, i Marc Renalies va ser plata en la categoria de -94kg. Oriol Almirall va competir però no va obtenir classificació.
Arxivat a