L'Eternam Manresa FS guanya a la Barceloneta i es proclama campió (1-4)

El club manresà queda a una eliminatòria de l'ascens a la Segona Divisió Nacional

VÍDEO Els jugadors de l'Eternam Manresa celebren el campionat
VÍDEO Els jugadors de l'Eternam Manresa celebren el campionat | CanalTaronja
Pere Fontanals
19 de maig del 2018
Actualitzat el 20 de maig a les 11:02h

Vídeo: CanalTaronja

L'Eternam Manresa FS ha fet bons els pronostics i ha guanyat aquest dissabte a la Barceloneta per 1-4 per proclamar-se campió del grup 3 de la Segona Divisió B del futbol sala estatal. Els manresans viatjaven a la capital amb la mínima diferència d'1 punt respecte el CCR de Castelldefels, de manera que victòria els assegurava el campionat.

Va començar el partit amb molta igualtat i amb un equip manresà que en alguns moments li va poder la responsabilitat. Només valia guanyar per evitar pensar en el partit que el CCR jugava a Canet. Amb el partit força travat, Oussama va obrir el marcador als 14 minuts de joc avançant al conjunt manresà. La parella arbitral va voler tenir protagonisme i, primer, xa xiular un inexistent penal favorable als locals que va suposar l'empat a un gol, i després va anul·lar un gol legal al manresà Marc Fernàndez.

A molt poc per acabar el primer temps, Corvo de jugada personal, posava el 1-2 per marxar als vestidors amb una mínima tranquil·litat.

A la sortida a pista al segon temps, el Manresa va estar imprecís i ho va passar malament. El porter Aleix havia d'intervenir com a veterà de l'equip evitant que els barcelonins donessin la volta al marcador. Poc després, va ser Corvo, altre cop, qui ampliava les diferencies amb un tercer gol. El conjunt local es va quedar amb inferioritat numèrica per l'expulsió d'un jugador i el Manresa va aprofitar la situació amb un gol de Marc Fernàndez. abans que finalitzessin els dos minuts sancionadors d'inferioritat numèrica.

A més de proclamar-se per primera vegada en la seva història campions de lliga en aquesta categoria, els manresans es trobaran ara a una eliminatòria de pujar a la Segona Divisió absoluta estatal. Dilluns es farà el sorteig entre els campions dels diferents grups que són Zamora, Talavera, ColoZaragoza, Xerez i Salesianos Tenerife.