L'ICL Manresa vol la segona victòria per anar mig tranquil a Palència

Bagencs i castellans es tornen a enfrontar amb el darrer partit encara a la retina

L'ICL Manresa torna a jugar amb el Palència aquest diumenge
L'ICL Manresa torna a jugar amb el Palència aquest diumenge | J. Alberch
19 de maig del 2018
Actualitzat el 20 de maig a les 21:00h
Vistos els antecedents tant de l'ICL Manresa com del Chocolates Trapa Palència als quarts de final podria semblar que el factor pista és secundari. Però escoltant les declaracions de Diego Ocampo el Nou Congost és un factor que suma. El tècnic gallec no s'ha cansat de repetir que li agrada l'ambient amb què compta quan juga a casa. I certament, la cridòria a la pista manresana ha estat com en les bones èpoques. El rendiment de l'equip i l'esforç del club per omplir el pavelló sembla que comencen a fer efecte i l'afició s'ha reenganxat després de força temps. ICL Manresa i Palència tornen a jugar (diumenge, 19.00h) menys de 48 hores després d'un nou partit taquicàrdic. Situar el 2-0 a favor no seria definitiu de cap de les maneres. Només cal recordar la remuntada dels castellans contra l'Oviedo. Però trauria una pressió que els manresans ja van viure a la Corunya. De vèncer els locals s'assegurarien com a mínim un altre partit a casa. Ja fos el desempat o el primer de la final. 

Jugar al cap de dos dies contra el mateix rival no permet massa. La primera pedra que demana posar Ocampo és una bona gestió del "partit invisible". Aquell que passar per descansar, dormir i menjar bé. Posteriorment, cal un entrenament per repassar aspectes que van fallar el divendres i per tenir el cos a punt. Un entrenament dedicat bàsicament a la recuperació. Bàsquet Manresa ha informat que no hi ha cap contratemps en l'estat físic dels jugadors. Així que Ocampo compta amb tota la plantilla a la seva disposició.

Pel cantó del Palència, els castellans afronten el partit amb ganes de treure's l'espina de l'ajustada derrota que van patir. Els mitjans oficials del club parlen de derrota "injusta i cruel". Sense dir-ho explícitament es queixen de la decisió arbitral de la última jugada en què Nacho Martín va rebre personal de Jordi Grimau. Els palentins han penjat el vídeo de la jugada de la discòrdia amb el lema "falta en atac...o no?".
Arxivat a