Dilluns començarà la Setmana de la Gent gran de Monistrol de Montserrat

Enguany es recupera el tradicional Homenatge als monistrolencs i monistrolenques més grans del poble

Redacció
19 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:23h
Un any més, la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Monistrol de Montserrat organitzarà del 21 al 27 de maig la XXIVª Setmana de la Gent Gran: un conjunt d'actes i activitats que permeten a la població prendre consciència de la importància de la Gent Gran en la xarxa social i cultural de la vila, el seu dinamisme i la seva implicació en el dia a dia.

És aquesta una proposta social i cultural que arriba enguany farcida d'actes pensats i protagonitzats per la Gent Gran, com són, entre d'altres: l'Exposició al Centre Cultural de Can Gibert dels treballs realitzats durant el curs a La Llar, l'excursió a la Cerdanya i a Puigcerdà, els tallers de Jocs, Contes i Danses d'arreu del món, la Xerrada dels Mossos d'Esquadra sobre la mobilitat segura, la Caminada Saludable i el Cinefòrum.

Després d'uns quants anys, aquest 2018 es recupera el tradicional Homenatge als monistrolencs i monistrolenques més grans del poble i també a totes aquelles persones que en el decurs d'aquest any compleixen 90 anys i que són tan importants en la xarxa social de la vila. Aquest acte tindrà lloc el diumenge 27 de maig, en el decurs del Dinar de Germanor, on se'ls farà lliurament d'un record commemoratiu. Al final de la vetllada hi haurà ball amb el grup Duo Latino.

Programa d'actes de la Setmana de la Gent gran