La Policia Local de Sallent estrena nou vehicle

per Redacció , 18 de maig de 2018 a les 21:38 |
El nou vehicle policial de Sallent | AjSllt
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Sallent, David Saldoni, juntament amb el sotsinspector cap de la policia local, Jaume Salinas, han presentat aquest divendres el nou vehicle policial que s'incorpora com a dotació oficial al servei de la policia local de Sallent.

Aquest vehicle reduirà la càrrega de feina del parc mòbil, on la majoria de vehicles es troben quasi a la recta final de la seva vida útil. Això permetrà una substitució gradual i esglaonada de les dotacions actuals, evitant els dèficits de recursos necessaris per atendre les funcions d'acord amb les condicions d'exigència d'un servei policial.


Es traca d'un vehicle SUV, de la marca Seat model Ateca 4X4. La seva adquisició va formalitzar-se, a través de licitació publica l'any 2017 a l'empresa Ondinauto, concessionari oficial de Seat que pertany a Maas Grup Automobilístic.

A més de la necessitat, la idea de la prefectura i el propòsit de l'Alcaldia ha estat la d'incorporar un nou concepte de vehicle policial, amb un disseny exclusiu que anomenem "Sallent" en el que hi han participat diferents membres de la plantilla. La proposta presenta un canvi d'aspecte, amb una retolació que dóna una major visualització a la imatge del servei públic de la policia. El predomini del groc, com a recomanació europea pels vehicles d'emergències i policials, genera molta més visibilitat per a les persones amb els problemes més comuns de daltonisme.


La retolació s'ha materialitzat a l'empresa Vinyl Customs. Pel que fa a l'equipament, la transformació ha anat a càrrec de l'empresa Enginyeria Dextron de telecomunicacions.

Aquest vehicle es presenta com una aposta per a una nova tendència en la línia de la imatge de la seguretat i les emergències, que permeti prestar un servei més òptim dins els conceptes de la promoció de la convivència i l'accessibilitat a una policia amb reptes del segle XXI.

 

Participació