El 14è Campus Gospel de Rajadell obre les inscripcions per als tallers formatius

Participants en un taller del Campus Gospel Rajadell
Participants en un taller del Campus Gospel Rajadell | Estefania Escolà
Redacció
18 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:11h
Aquest divendres l'organització del Campus Gospel de Rajadell ha obert les inscripcions per participar als tallers que es programaran en el marc del festival d'aquest 2018 que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de juliol. El certamen, que arriba a la catorzena edició, és un dels festivals destacats en l'àmbit de la música gospel a tot l'Estat i, més enllà de la programació de concerts al vespre, l'altre gran atractiu és l'oferta diürna de tallers adreçada a les persones aficionades a la música gospel que tenen l'oportunitat de millorar la seva tècnica i formar-se amb professionals de prestigi internacional des de Rajadell.

Estats Units i Catalunya

Els professionals que impartiran els tallers compten amb una trajectòria reconeguda i alguns vindran des dels Estats Units. Participaran al Campus Gospel de Rajadell Linda Tillery, de Califòrnia, i el grup Hollie Hood-Mincey, de Baltimore. Completaran  els tallers Olga López, que explicarà els secrets de la tècnica Voice Craft, Ramon Escalé, amb una improvisació col·lectiva, i Laia Badrenas amb una sessió adreçada als infants.

Pàgina web

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través d'aquesta pàgina web. L'any passat les 125 places disponibles es van esgotar i van participar aficionats a la música gospel d'arreu del país, les Illes Balears, el País Basc i França.