Blaumut amb la GIOrquestra, Albert Pla, Joan Dausà i Gossos, a la tardor del Kursaal

Les entrades per aquests concerts es posaran a la venda el dimecres, 20 de juny a les 18h a taquilles i per internet

Albert Pla cantarà al Kursaal la propera tardor
Albert Pla cantarà al Kursaal la propera tardor | Promocional
Redacció
18 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:57h
La nova programació de música de la Sala Gran del Kursaal portarà quatre grans concerts de música moderna: Blaumut amb la GIOrquestra (15 de setembre), Albert Pla amb el seu darrer muntatge "Miedo" (3 de novembre), Gossos que arribarà al Kursaal per tancarà la gira dels 25 anys (1 de desembre) i Joan Dausà amb la presentació del seu últim disc "Ara som gegants" (14 de desembre).

Blaumut i la GIOrquestra (Orquestra Simfònica de Girona) presentarà en exclusiva el 15 de setembre al Kursaal aquesta inèdita producció en què plegats repassaran els principals temes dels tres discos del grup (El turista, El primer arbre del bosc i Equilibri). Amb aquest tàndem les cançons de Blaumut prendran una nova dimensió i sonoritat, gràcies als arranjaments especials d'Oriol Aymat per a orquestra de corda. Blaumut torna al teatre Kursaal després que l'any passat hi va presentar "Equilibri", el seu darrer disc, amb entrades exhaurides i una càlida acollida.

Albert Pla tornarà al Kursaal el 3 de novembre amb "Miedo", un viatge íntim i molt personal - des de la infància i fins més enllà de la mort - per les sensacions, emocions i sentiments que ens produeix la por, el fantasma que viu a la nostra ment alimentant-se dels nostres pensaments. A l'escenari, Albert Pla farà un repàs irònic de les pors de sempre, els temors habituals, la por cap a un mateix, els fantasmes que ens assetgen... Teatre musical o recital teatralitzat, tant se val. Un muntatge que aprofita com poques vegades hem vist la tecnologia del vídeo combinant projeccions i música, per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent. Albert Pla en estat pur.

Poques bandes del país han arribat a aquesta fita tan assenyalada. I el grup manresà Gossos ho fa en un dels moments més dolços de la seva trajectòria.

Aquest any fan una gira especial en què les protagonistes, més que mai, seran les cançons. Un recull d'èxits. Una autèntica celebració per a diverses generacions de persones que els han acompanyat durant aquests 25 anys. Cançons amb missatge, optimisme i compromís per a construir un món millor. Hi són des de la dècada dels 90, en plena explosió musical del país. Des d'aleshores, Gossos ha sabut reinventar-se, adaptar-se als nous temps, donant sempre el millor en tot tipus d'espais, vivint el present, mirant el futur i amb respecte pel passat. L'1 de desembre al Kursaal acabaran aquesta gira dels 25 anys, marcada per concerts molt especials i que va començar el mes de maig a l'Auditori de Barcelona. Ens espera un concert ple a vessar de sorpreses!

El que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical. Joan Dausà ja ha publicat dos discos d'estudi i un en directe, cançons com "Jo Mai Mai" que han passat a formar part ràpidament de la banda sonora del nostre país, concerts històrics com el doble concert de comiat al Palau de la Música amb les entrades esgotades, gesta a l'abast de molts pocs artistes o un premi Gaudí a la millor banda sonora per "Barcelona Nit d'Estiu", entre d'altres, són només algunes de les fites que ha aconseguit Joan Dausà.

Al Kursaal torna el 14 de desembre per presentar-nos el seu nou treball "Ara som gegants".

A la venda el 20 de juny a les 18.00 h

Les entrades per aquests espectacles posaran a la venda el dimecres, 20 de juny a les 18h a les taquilles del Kursaal, i per internet.