La Fira d'Ocupació Jove del Bages ja té confirmades 24 empreses

Serà la primera edició d'una fira adreçada a joves menors de 30 anys que estiguin buscant feina

Redacció
18 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:27h
Vint-i-quatre empreses ja han confirmat la seva presència a la primera Fira d'Ocupació Jove del Bages, que es farà el proper dijous, 24 de maig, a la fàbrica de l'Anònima de Manresa. La fira s'adreça a joves menors de 30 anys que estiguin buscant feina. I és que les empreses hi cercaran perfils molt diversos, tant per incorporar-los de manera immediata a les seves plantilles com per a vacants a mitjà i llarg termini. La fira es farà de 9 del matí a 2 del migdia amb entrada gratuïta i la possibilitat de participar en activitats paral·leles com tallers i xerrades per millorar l'ocupabilitat dels joves assistents.

Les empreses inscrites fins al moment són ICL, A. Raymond, Diesa, Montserrat, Oliva Torras, Conserves Ferrer, Grup Llobet, Thor, Denso, Althaia, Avinent Implant System / Vilardell Purtí, Deporvillage, Ausa, Cots i Claret, Decathlon, Friman – Garoina, Gestamp, Tous, Masats, Tecnium, Fes Mes, Grup Soler, Bonarea i Aki Bricolaje. La bona acollida de la fira per part de les empreses del territori ha suposat que l'espai disponible s'hagi omplert ràpidament, de manera que queda molt poc marge per a noves incorporacions.

La primera Fira d'Ocupació Jove del Bages està impulsada per la Cambra de Comerç de Manresa amb el suport de l'Ajuntament de Manresa i s'emmarca dins del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), que duen a terme les Cambres per lluitar contra l'atur juvenil. La fira té per objectiu posar en contacte joves que busquen feina amb empreses que necessiten cobrir llocs de treball.