​Reggae per Xics presentarà «Ballant damunt la lluna» el 2 de juny a Manresa

Fotografia promocional
Fotografia promocional | Gaspar Morer
Redacció
18 de maig del 2018
Actualitzat a les 21:22h
Reagge per Xics presentarà "Ballant damunt de la lluna" el proper 2 de juny a Manresa en el marc de la Festa del Riu. Aquest és el seu disc més personal que han tret fins el moment, incloent, per primer cop, temes propis i endinsant-se de ple en l'imaginari infantil, fent viatjar el públic més enllà de les estrelles. 

El projecte per al public familiar de "The Penguins" manté també l'aposta d'arranjar cançons del repertori tradicional infantil a traves dels ritmes jamaicans, la formula que els ha consolidat com un dels grups de referencia per al public familiar.

"Ballant damunt de la lluna"

El disc va sortir publicat el 23 d'abril i la gira del nou disc arrenca el 20 de maig a Tarragona. El proper 2 de juny la banda presentarà l'espectacle a Manresa, en el marc de la Festa del Riu, en el que serà el primer concert de la gira a la Catalunya Central. 

L'espectacle gira al voltant de la temàtica de l'espai i que mantindrà l'essència de Reggae per Xics: tot combinant musica, humor i pedagogia. Un espectacle amb deu músics dalt de l'escenari que atrapa el public infantil des del primer moment i alhora també farà ballar tota la família.

Nou disc: aposta pels temes propis i homenatge als llibres pop-up

Desprès de sis anys i centenars de concerts arreu del país, Reggae per Xics ha tingut el privilegi d'haver-se convertit en banda sonora de viatges en cotxe, festes d'aniversari, matins mandrosos de dissabte i una pila de moments del dia a dia de moltes famílies. Un regal que ara la banda de Sant Feliu de Llobregat vol agrair fent un pas mes i posant el seu gra de sorra en el mon de la cultura popular. Es per això, que aquest disc compta amb cinc temes de collita pròpia i vuit mes de versions de temes populars, com "L'esquimal", "Rossinyol" o una nova versió de la cancó de "L'Avi que Estima el Mar" amb la col·laboració de la big band de The Gramophone Allstars.