Navarcles visita la Diputació per demanar més finançament per les properes obres

Per a l'ampliació de les subvencions per a la construcció de la nova piscina i la rotonda de la plaça Dr. Fleming

Redacció
18 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:40h
L'alcalde de Navarcles, Llorenç Ferrer, i el primer tinent d'alcalde, Ramon Serra, han visitat aquest dimecres la Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

La trobada s'emmarca en les reunions periòdiques que la presidenta manté amb els representants municipals per parlar dels assumptes dels ajuntaments. En aquest cas, Ferrer i Serra van demanar augmentar l'import que destina la Diputació de Barcelona a les dues principals obres que es faran properament a Navarcles. En concret, l'ampliació de les subvencions per a la construcció de la nova piscina i la rotonda de la plaça Dr. Fleming.

Així, en el primer cas, la subvenció per a la nova infraestructura s'incrementarà en 100.000 euros més, que suposa que la Diputació donarà fins a 460.000 euros. D'altra banda, Ferrer i Serra van parlar d'augmentar l'import que la institució destinarà a la rotonda que s'ubicarà a la plaça Dr. Fleming. Fins ara, la Diputació hi aportava el 40% del cost de l'obra –80.000 euros– i s'ha demanat que s'augmenti fins a 150.000 euros.

Aquesta és la tercera reunió que es fa durant aquesta legislatura amb la Presidenta de la Diputació, qui va inaugurar el nou pavelló poliesportiu el desembre de 2015.