L'Eternam Manresa FS es jugarà el títol de lliga dissabte a la Barceloneta

Si els manresans guanyen o fan el mateix resultat que el CCD es proclamaran campions

Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:01h
L'Eternam Manresa FS es jugarà dissabte (18.00h) tota una temporada a la ciutat comtal i més concretament a la part marítima de la població. El pavelló Marítim acollirà davant el mar un partit transcendental. Manresa i Barceloneta jugaran un partit que pels interessos manresans es vital. La victòria manresana o bé el mateix resultat que obtingui el CCR a Canet, li donarà als manresans el títol de lliga per primera vagada a la historia del club en aquesta categoria. Horari unificat de les 6 de la tarda per als equips implicats en el títol, copa del Rei i descens a 3a divisió nacional.

El Barceloneta ha perdut a casa seva en quatre ocasions i ha empatat en tres de 14 partits jugats, o sigui, en la meitat d'ocasions no ha guanyat. El conjunt marítim ha fet la meitat de gols que l'equip manresà al llarg de la lliga, 99 els barcelonins per 181, els del Bages. El Barceloneta es oncé a la taula amb 37 punts amb un global de 10 partits guanyats, 7 empats i 12 derrotes.

El conjunt manresà es presenta al partit sense absències,amb un estat físic òptim i a l'espera de fer un bon partit per solventar la lliga.