Descobreixen qui va portar l'esquela de l'avi de Josep Ramon Bosch a casa seva

17 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:11h
Josep Ramon Bosch
Josep Ramon Bosch | Pere Gendrau
Finalment ha quedat aclarit qui va portar l'esquela de l'avi del santpedorenc Josep Ramon Bsch a casa seva. A principis d'abril, el fundador i expresident de Societat Civil Catalana denunciava a través de les xarxes socials, i també davant els Mossos d'Esquadra, que algú l'havia amenaçat posat una esquela del seu avi a la bústia de casa.

La informació sobtava perquè el seu avi, el metge José Bosch Macià, va morir el 10 de febrer de 1963, o sigui, fa més de 55 anys. Aquell mateix cap de setmana, Bosch també va denunciar que li havien fet arribar una carta on l'acusaven de ser l'instigador de les pintades a l'estelada de la carretera de Santpedor a Castellnou.

Malgrat que Bosch no ha rectificat la seva piulada victimista, aquesta setmana s'ha conegut que qui li va fer arribar l'esquela del seu aví és un veí de Santpedor que, endreçant un habitatge, va trobar-se una caixa plena d'esqueles antigues que, pacientment, va anar portant casa a casa als descendents dels difunts que coneixia. Bosch tampoc no ha retirat la denúncia que va fer als Mossos d'Esquadra.
 

Piulada de Josep Ramon Bosch responsabilitzant periodistes de les suposades amenaces. Foto: @JosepRamonBosch

Arxivat a