Ampans i Althaia coorganitzaran el 12è Congrés Europeu sobre la Discapacitat Intel·lectual

Trobada a la seu d'Ampans per preparar el 12è Congrés Europeu de Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual
Trobada a la seu d'Ampans per preparar el 12è Congrés Europeu de Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual | Ampans
Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:11h
El president de l'Associació Europea per la Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual, Roger Banks, s'ha reunit aquesta setmana a la seu d'Ampans (Santpedor), amb el Comitè organitzador del 12è Congrés Europeu de Salut Mental en la Discapacitat Intel·lectual, format per representats de la Fundació Althaia i d'Ampans.

L'Associació Europea (EAMHID) ha escollit Barcelona com a seu de la propera edició del Congrés, que tindrà lloc del 23 al 25 de maig del 2019 amb Ampans i Althaia com a entitats coorganitzadores. I és que el Congrés Estatal sobre Alteracions de la Conducta que organitzen les fundacions manresanes es convertirà, en l'edició 2019 a Barcelona, en el Congrés Internacional que l'EAMHID organitza biennalment; l'últim va ser a Luxemburg i l'anterior a Florència.

A través de debats i la presentació d'estudis científics a càrrec de nombrosos ponents de prestigi internacional, el Congrés tractarà de com fer front als trastorns de la conducta des dels diferents serveis – educatius, sanitaris, comunitaris – i de com millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental que presenten alteracions de la conducta.

El repte és aconseguir involucrar aquestes persones i les seves famílies en la millora dels serveis i suports que requereixen. El Congrés, que tindrà lloc al recinte Fira Barcelona, s'adreça especialment a professionals dels àmbits de la salut, l'ensenyament i l'atenció directa, així com a persones amb discapacitat i/o malaltia mental i les seves famílies. 
Arxivat a