Terra Viva organitzarà divendres la xerrada «Oikonomia» sobre l'economia de la vida i l'art de viure bé

L'economista brasiler Andri Stahel serà l'encarregat de dirigir la xerrada en l'espai Flors Sirera a dos quarts de vuit del vespre

Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:54h
El proper divendres a dos quarts de vuit del vespre, en l'espai Flors Sirera de Manresa, l'associació Xarxa Terra Viva organitza la xerrada "Oikonomia",  l'economia de la vida i l'art de viure bé a càrrec d'Andri Stahel.

Andri Stahel, economista brasiler i doctor en ciències socials, presentarà part del seu extens treball en sostenibilitat i economia social i política. L'economista està a punt de publicar el seu primer llibre sobre a "Oikonomia i l'art de viure i viure bé" on sintetitza i presenta la seva perspectiva no convencional sobre l'economia.

L'associació Xarxa Terra Viva té la voluntat de reivindicar una terra  viva que sustenti una vida més saludable a tots els habitants del planeta a partir de l'acció local, petita i compromesa mitjançant diferents propostes formatives, d'intercanvis de coneixements, suport a projectes que treballen entorn l'ecologia, les plantes i el bon ús dels recursos naturals.