Sant Fruitós inaugura la passarel·la sobre la C-16c

Inauguració de la passarel·la diumenge passat
Inauguració de la passarel·la diumenge passat | AjSFB
Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:06h
Diumenge es va inaugurar la nova passarel·la que travessa la carretereta de Berga, C-16c, a l'alçada dels polígons sant Isidre i Riu d'Or-Casanova.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, qui es va encarregar de tallar la cinta que simbolitza l'obertura de la nova passarel·la. També el van acompanyar els regidors de l'Ajuntament Xavier Racero, Tomàs Casero, Cristina Murcia, Cristian Marc Huerta, Vicenç Llorens, Àdria Mazcuñan i David Uró.

A part, l'acte va comptar amb la presència de més d'un centenar de persones, que no es van voler perdre la inauguració d'una passarel·la que ha de permetre el pas dels vianants, reobrint l'antic camí que portava cap al Parc de l'Agulla i per tal de  facilitar el pas a banda i banda dels polígons de la carretera de Berga.

Des de l'Ajuntament s'agraeix al grup Posa't en Marxa la seva participació en l'acte, amenitzant i acompanyant tots aquells qui es van afegir a la caminada des del Cobert de la Màquina del Batre fins a la nova passarel·la.