Compte enrere per la Gran Enfangada Solidària, la cursa d'obstacles en benefici de Càritas

La segona edició de la Gran Enfangada Solidària tindrà lloc el diumenge 27 de maig
La segona edició de la Gran Enfangada Solidària tindrà lloc el diumenge 27 de maig | Organització
Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:21h
L'empresa OrganitzemXtu, el gimnàs V2O Wellnes & Dance i i el grup excursionista Posa't en Marxa ja ho tenen pràcticament tot a punt per celebrar la segona edició de la Gran Enfangada Solidària, una cursa d'obstacles de caire popular i solidària els beneficis de la qual es destinaran a l'entitat Càritas.
 
L'activitat, que tindrà lloc el diumenge 27 de maig a Sant Fruitós, tindrà un recorregut de 10 quilòmetres que es podrà fer corrent o caminant. Durant la ruta s'hauran de passar una sèrie de proves, com ara saltar bassals, fer equilibris damunt d'un tauló de fusta o esquivar zones boscoses plenes de troncs.
 
La cursa, que serà circular, començarà a les deu del matí des del Cobert de la Màquina de Batre. A cada participant, a banda d'una bossa amb obsequis, també se li farà entrega d'un braçalet numerat, que haurà d'ensenyar als organitzadors cada cop que hagi superat un dels obstacles perquè així, aquests darrers, en puguin deixar constància.
 
Un cop acabada la prova esportiva es durà a terme una petita festa amb animació, música i food trucks, en la qual es faran diversos sortejos entre els participants.
 
El preu per participar a la Gran Enfangada Solidària es de 8 euros pels que s'hi inscriguin anticipadament i de 10 per aquells que ho facin el mateix dia de la cursa. Les inscripcions es poden gestionar a través d'aquest enllaç.
 
D'altra banda, els organitzadors de l'activitat recorden que per participar a la cursa és indispensable dur algun article de primera necessitat per Càritas. Entre els productes més demanats s'hi troben tovalloletes humides per a infants; cartrons de farinetes per a bebès; llet en pols o bolquers.