Los Vivancos i el Ballet Nacional Rus, plats forts de la nova programació de dansa del Kursaal

Les entrades per aquests dos espectacles es posaran a la venda a partir del dimecres 20 de juny a la tarda

Los Vivancos portaran el seu darrer espectacle al Kursaal el 23 de novembre al vespre
Los Vivancos portaran el seu darrer espectacle al Kursaal el 23 de novembre al vespre | Promocional
Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:07h
La nova programació del Kursaal portarà a Manresa dos grans muntatges de dansa amb Los Vivancos i el Ballet Nacional Rus. La Sala Gran acollirà, el 23 de novembre, l'últim muntatge de Los Vivancos Nacidos para bailar, i el 23 de desembre el Ballet Nacional Rus tornarà al teatre manresà per presentar el ballet clàssic de La Bella Dorment.

Els set germans barcelonins oferiran, amb Nacidos para bailar, un muntatge en el qual la dansa, l'humor, les arts marcials, el virtuosisme musical i l'equilibrisme convergiran per crear una utopia escènico-musical. L'espectacle, que combina flamenc, el "metal" i una orquestra simfònica amb interpretacions musicals en directe; també destaca pel vestuari d'alt disseny que lluiran els artistes i per l'elaborada producció tècnica. Amb aquest nou muntatge, que actualment està fent temporada al Teatre Tívoli de Barcelona, Los Vivancos porten la dansa més enllà de terra convertint-la gairebé en equilibrisme, una arriscada exhibició d'espectacular atletisme i gran virtuosisme tècnic. L'espectacle començarà a les nou del vespre.
 
L'altra proposta d'alt nivell, la del prestigiós Ballet Nacional Rus, oferirà, sota la direcció de Sergei Radchenko, el clàssic La Bella Dorment, un ballet en quatre actes, amb música de Txaikovsky i llibret de Charles Perrault, que versiona el conte dels Germans Grimm. Es tracta d'una bona ocasió per gaudir d'una de les companyies de dansa més prestigioses, formada per un cos de ball de 45 ballarins i virtuosos solistes, que ha actuat amb molt èxit arreu del món. L'espectacle, en aquest cas, començarà a les sis de la tarda.
 
Les entrades per a tots aquests espectacles es posaran a la venda el dimecres, 20 de juny a partir de les sis de la tarda i es podran adquirir anant presencialment a les taquilles del Kursaal o per internet, al web del mateix teatre.