Sallent celebrarà divendres la trenta-unena edició de la Nit de l'Esportista

Començarà a dos quarts de nou del vespre i tindrà lloc al pavelló d'esports del municipi

Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:46h
Aquest divendres, 18 de maig, tindrà lloc, a Sallent, la trenta-unena edició de la Nit de l'Esportista, un esdeveniment emmarcat dins la Festa de l'Esportista, concebuda amb la voluntat de retre homenatge a l'esport i especialment als esportistes sallentins i sallentines i a totes les persones que contribueixen, activament, a impulsar l'esport al municipi.

La festa, que s'emmarcarà dins d'un sopar, tindrà lloc al pavelló d'esports i començarà a dos quarts de nou del vespre. A banda de l'àpat, l'acte també comptarà amb les actuacions de Hip Hop Sweet's; Diam's, i el grup de Fit-Dance de l'Associació Sallentina de Cultura Física (ASCF); les de Shida Road i La Colla de l'escola de dansa Julieta Soler de Manresa, i amb una exhibició de teles acrobàtiques a càrrec d'Atrapasomni acompanyada de la música de Dan Arisa. Un cop finalitzin les performances, la gresca seguirà de la mà del DJ a contramestres.
El sopar de divendres, obert a tothom, té un preu de 12 euros. Les entrades, que són limitades, es poden adquirir anant presencialment a l'Ajuntament de Sallent, al pavelló d'esports, a les piscines municipals del poble i a la botiga Martí Esports.

La Festa de l'Esportista s'allargarà fins al 28 de juliol amb una pila d'activitats esportives que es poden consultar prement aquest enllaç.