Desig, caràcter, bon joc i afició porten l'ICL Manresa a semifinals segons Diego Ocampo

Xavier Sucarrats / Joel Peña
16 de maig del 2018
Actualitzat a les 7:33h
Han estat diversos els factors que han portat l'ICL Manresa a superar l'eliminatòria segons Diego Ocanpo. Entre ells el desig de guanyar, el caràcter que han mostrat els jugadors en els moments difícils, el bon joc desplegat en algunes fases de partit i el suport rebut per part del Nou Congost. Sobre l'ambient, el tècnic gallec ha comentat que feia temps que "no veia res igual". 

Ocampo s'ha mostrat content del joc del seu equip si bé ha lamentat que la tensió els fes fallar algunes jugades fàcils. Possiblement ben treballades però mal resoltes. Algunes errades han donat avantatge al Leyma Corunya en les transicions. Però també s'ha mostrat satisfet de la reacció dels seus jugadors als moments crítics. I de la fredor que han tingut als tirs lliures finals. 

Gabriel Iffe Lundberg ha estat el jugador més lluït. Ocampo demana que es valori l'actuació del danès més enllà del què diuen les estadístiques ja que algunes coses que no hi surten també són importants. 


El tècnic de l'ICL Manresa espera que haver superat una eliminatòria tan dura sigui un reforç moral per al seu equip que s'enfrontarà a un Palència que ha remuntat un 2-0 contra l'Oviedo. Així que poques celebracions hi haurà. Dimecres toca ja començar a preparar el partit contra els castellans.

Sobre el Leyma Corunya, l'ha volgut felicitar per la temporada que ha fet i per les dificultats que els ha plantejat. Ocampo creu que els quarts de final ajudaran a créixer uns jugadors ja de per sí molt receptius a seguir aprenent i millorant. També ha desitjat que la lesió de Larri Abia quedi en un no res.

Gustavo Aranzana creu que l'eliminatòria s'ha resolt en un "cara o creu"

Entre resignat i orgullós. Així estava Gustavo, Aranzana,tècnic del Leyma Corunya, davant els mitjans. Un cop acabada la temporada del seu equip ha explicat que qualsevol equip s'hagués pogut classificar i que en cap cas hagués estat injust que hagués estat el quadre corunyès qui hagués passat ronda. 

Aranzana ha lamentat la lesió de Larri Abia, l'especialista que havia de defensar Gabriel Iffe Lundberg. Homes com Zach Monaghan o Trevor Cooney també ho han intentat però no ha estat el mateix. Un altre aspecte clau ha estat la lluita pel rebot que ha estat favorable a l'ICL Manresa.

El tècnic del Leyma Corunya ha felicitat l'ICL Manresa per la seva classificació, ha agraït el tracte rebut aquestes setmanes i ha desitjat sort als bagencs de cara al futur. També ha deixat anar una dada que al Nou Congost tothom signaria que es repetís. Aquell equip que elimina Aranzana acaba aconseguint el seu objectiu. 

Els jugadors de l'ICL Manresa es desfan en elogis cap a l'afició

Després de l'ajustada victòria contra el Leyma Corunya per 71 a 68, Ashley Hamilton i Gabriel Iffe Lundberg han valorat l'accés a les semifinals de l'ICL Manresa. Elpivot anglès ha reconegut que han estat uns quarts molt complicats. "Ha sigut molt igualat, els dos equips hem hagut de treballar molt i ha acabat sent molt complicat", ha expressat Hamilton. De cara al pròxim partit, ja de semifinals, el britànic ha lamentat el poc temps que tindrà l'equip per descansar, tot i que el següent rival –el Palència- també tindrà poc descans. Sobre la seva lesió, Hamilton ha reconegut que li fa mal, però creu en la feina dels metges. Finalment, ha elogiat la tasca del Nou Congost i la capacitat que han tingut els aficionats per donar forces a l'equip durant tot el partit i, especialment, quan s'ha complicat a l'últim quart.

Lundberg també ha valorat el partit. L'escorta s'ha mostrat satisfet per la victòria i ha reconegut que ha sigut un bon partit de cara a l'afició. Tot i això, ha volgut felicitar al conjunt gallec per la bona temporada que han fet i les dificultats que han posat al Manresa durant tots els quarts de final. Del seu partit (31 punts, 7 rebots i 4 assistències), ha explicat que sempre juga amb confiança i que, especialment avui, tant l'equip tècnic com els companys han volgut i aconseguit que tingués moltes oportunitats per encistellar. Sobre el pròxim rival, Palència, Lundberg ha explicat que l'important és jugar com el Manresa sap i la final acabarà arribant.

Per part del Corunya, Eduardo Hernández- Sonseca, ha posat el cansament com a principal clau de la derrota. "L'esgotament no ens ha acabat de permetre controlar els temps del partit i quan el Manresa s'ha posat a més deu punts hem fet un esforç que ens ha desgastat encara més" ha explicat el pivot 
Arxivat a