La Coral Font del Fil, convidada d'enguany en el Concert de Primavera de l'Orfeó Monistrolenc

Tindrà lloc aquest diumenge a la tarda a l'església de Sant Pere de Monistrol de Montserrat

Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:53h
L'Orfeó Monistrolenc, com ja és tradició quan comença a fer bon temps, oferirà el Concert de Primavera. També és habitual que en aquest recital la formació convidi una coral a participar-hi. Enguany, l'escollida ha estat la Font del Fil, nascuda l'any 1980 a la barriada Mion.

El concert, que tindrà lloc aquest diumenge, 20 de maig, a l'església de Sant Pere de Monistrol de Montserrat, començarà a les sis de la tarda i comptarà, primerament, amb l'actuació de l'Orfeó Monistrolenc. La formació, que estarà dirigida per Rosa Maria Ortega, interpretarà les peces L'avi Quim no va anar a Cuba; Donna, Donna; Vestida de Nit; Piel Canela; Cançó de bres per a una princesa negra; Plou i fa sol; Ipharadisi, i Al meu Cor.

Al seu torn, la coral Font del Fil, que també dirigirà Ortega, cantarà Gelosa d'una gavina; Ciutat de Parella; El cavaller enamorat; Jovenívola; El canó de Palamós; La paloma; Em dones força, i L'exiliat.

Finalment, les dues formacions interpretaran, conjuntament, la peça T'he mirat, amb lletra de Mossèn Joan Farràs i música de Francesc Vila.

Totes les cançons comptaran amb l'acompanyament musical del jove pianista Marc Pusó, veí de Callús i format al Conservatori Municipal de Música de Manresa i al Conservatori del Liceu de Barcelona.

El concert serà d'entrada lliure i gratuïta.