Una visió còmica del món laboral i un concert de rock català, aquesta setmana a la Barlins

La programació de la sala d'arts escèniques començarà dijous amb l'obra de microteatre "Lleones" i seguirà diumenge amb la música dels santpedorencs 4Cat

Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:08h
La programació de la Barlins Teatreria d'aquest mes de maig es reprendrà, dijous 17 de maig amb l'obra de microteatre Lleones, escrita i dirigida per Sílvia Navarro i interpretada per Adrià Diaz, Anna Massó i Vicky Cahisa.

L'obra, de quinze minuts de durada, explica com l'Òscar, un jove que vol aconseguir feina tant sí com no, haurà de passar per una sèrie de proves d'aptituds i una infinitat de preguntes i testos per acabar sent el candidat escollit. El món salvatge de les entrevistes laborals el farà reflexionar sobre si realment és el candidat perfecte per la feina que se li proposa.

Lleones es durà a terme en tres sessions. La primera començarà a les vuit del vespre; la segona a dos quarts de nou, i la darrera a les nou. Les entrades tindran un preu de 4 euros i ja es poden reservar enviant un correu a [email protected].

L'altra proposta de la Barlins per aquesta setmana arribarà dissabte, 19 de maig, de la mà del grup 4Cat. Aquest conjunt santpedorenc format per Manel Martell (teclats i veu), Marcel Grifell (guitarra elèctrica), Enric Aloy (baix elèctric i veu) i Quico Font (bateria i veu), farà les delícies dels amants del rock català de tots els temps, oferint versions de grups tan mítics com Lax'n'Busto, Sopa de Cabra, Els Pets, Els Catarres o Sangtraït.

El concert, que començarà a dos quarts de dotze de la nit, tindrà un preu de 5 euros en el qual s'hi inclourà una cervesa o un refresc.