L'onzena edició del Campus Rafa Martínez arriba amb gairebé totes les places esgotades

Rafa Martínez, amb la samarreta oficial de l'onzena edició del campus de bàsquet que duu el seu nom
Rafa Martínez, amb la samarreta oficial de l'onzena edició del campus de bàsquet que duu el seu nom | CB Artés
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:05h
El Campus Rafa Martínez, organitzat pel Club Bàsquet (CB) Artés, arriba, aquest any, a la seva onzena edició. Aquesta cita del calendari basquetbolístic de la comarca s'ha presentat més tard que en edicions anteriors. De fet, ha estat més una presentació per explicar-ne les característiques que no pas un acte de promoció. 

El campus es durà a terme a Artés de l'1 al 14 de juliol, en dos torns de set dies. Pel primer, que tindrà lloc de l'1 al 7 de juliol, encara queden cinc places. En el cas del segon (del 8 al 14 de juliol), les 120 places ja estan esgotades.

Rafa Martínez ha agraït tota la tasca duta a terme per l'organització, tot afegint que ell fa "molt poca cosa". Aquesta màxima l'ha desmentit el director tècnic del campus, Martín Momotiuk, que ha posat de manifest que ell "també hi treballa molt". En la presentació de l'onzena edició d'aquest casal també hi han estat presents Nil Llobet, sots director tècnic i Marcos Ortega, director de lleure.

Les característiques del campus seran força semblants a les edicions anteriors i es basaran en la part tècnica, tàctica i lúdica. En total seran unes quatre hores i mitja de pista repartint els alumnes per edat, nivell i sexe. Momotiuk ha destacat que cada cop hi ha més nenes que s'hi apunten. La resta de temps s'utilitzarà per fer activitats com tennis taula, activitats de piscina o amb canoes al llac de Navarcles. Igual que l'any passat, l'obra social de La Caixa becarà quinze joves amb pocs recursos perquè no s'hi quedin fora per manca de diners. 

És tradicional que jugadors o entrenadors ACB facin acte de presència al campus. Com a novetat, enguany es volen organitzar xerrades amb àrbitres, fisioterapeutes i dietistes per aportar més varietat d'opinions. Aquestes activitats aniran dirigides als alumnes més grans del campus. També es preveu la presència d'una unitat mòbil medicalitzada que permetrà fer una revisió mèdica que ja servirà per competir el curs vinent. 

Per a més informació i inscripcions, premeu aquest enllaç