​El Campus Rafa Martínez presenta la seva onzena edició amb totes les places gairebé exhaurides

El Campus de bàsquet està pensat per a nens i nenes d'entre 6 i 16 anys i se celebrarà del dia fins al 7 de juliol

Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:50h
El Campus Rafa Martínez, organitzat pel CB Artés, arriba ja a la seva onzena edició.
 Enguany, aquesta cita del calendari basquetbolístic de la comarca s'ha presentat més tard que en edicions anteriors ja que he estat més una presentació per explicar-ne les característiques que no pas una promoció de la mateixa. Les 120 places del segon torn estan ja esgotades, al igual que les places d'interns del primer. Actualment només queden unes cinc o sis places per a externs de la primera tanda que es celebrarà entre l'1 i el 7 de juliol. La segona serà entre el 8 i el 14 del mateix mes. 

Rafa Martínez ha agraït tota la tasca que fa l'organització que ell fa "molt poca cosa". Després Martín Momotiuk, director tècnic del campus, l'ha desmentit per anunciar que el santpedorenc "fa molt". 

Les característiques del campus seran força semblants a les edicions anteriors i es basaran en la part tècnica, tàctica i lúdica. En total seran unes quatre hores i mitja de pista repartint els alumnes per edat, nivell i sexe.. La resta de temps s'utilitzarà per fer activitats com tennis taula, activitats de piscina o amb canoes al llac de Navarcles.
Martín Momotiuk ha destacat que cada cop hi ha més nenes que s'hi apunten i ha confirmat que, igual que l'any passat, l'obra social de La Caixa becarà quinze joves amb pocs recursos perquè no se'n quedin fora per manca de diners.  

Tal i com és tradicional jugadors o entrenadors ACB faran acte de presència al campus, però com a novetat enguany es volen organitzar xerrades amb àrbitres, fisioterapeutes i dietistes per aportar més varietat d'opinions. Aquestes activitats estan dirigides als alumnes més grans del campus. També es preveu la presència d'una unitat mòbil medicalitzada que permetrà fer una revisió mèdica que ja servirà per competir el curs vinent.