A presó dos homes per robar en un domicili de Collsuspina

Alguns dels objectes que els lladres van robar del domicili de Collsuspina
Alguns dels objectes que els lladres van robar del domicili de Collsuspina | Mossos d'Esquadra
Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:38h
Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat dels Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dimecres 9 de maig, dos homes de nacionalitat xilena, de 27 i 33 anys, i veïns de l'Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força a interior d'un domicili al municipi moianès de Collsuspina; conducció temerària, i atemptat als membres del cos policial.

Els fets van tenir lloc el mateix 9 de maig, cap a dos quarts d'una del migdia, quan el Grup de Delinqüència de la comissaria de Cornellà va detectar un vehicle, amb tres ocupants al seu interior, que circulava a una velocitat anormalment reduïda i mirant les porteries dels edificis pels quals passaven en una avinguda del municipi de Sant Joan Despí.

Els agents es van apropar a l'automòbil i van demanar al conductor que s'aturés per realitzar diverses comprovacions. Fent cas omís de la petició dels Mossos, l'individu va accelerar bruscament i va marxar a corre-cuita del lloc. El turisme, que va arribar a envair la vorera en diverses ocasions i va posar en perill la integritat física de diversos vianants i la resta d'usuaris de la via, va acabant-se aturant a causa de la congestió viària.

Els ocupants van abandonar l'automòbil i van fugir corrents desfent-se d'una motxilla. Els agents, que van aconseguir retenir-ne a dos, van rebre agressions per part seva, motiu pel qual se'ls va detenir com a presumptes autors d'una conducció temerària i per un delicte d'atemptat.

La Unitat d'Investigació de la comissaria de Cornellà de Llobregat va determinar que els objectes que contenia la motxilla (dotze rellotges, diverses joies i telèfons mòbils) provenien d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Collsuspina, motiu pel qual també van denunciar als detinguts per aquests fets.

Els dos arrestats van passar a disposició judicial i el jutge va decretar-ne l'ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.