Suspesos per malaltia els actes de la Setmana del Llibre amb Rocío Bonilla

Per motius de salut, se suspensen dos actes previstos per dimarts amb la il·lustradora

Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat el 15 de maig a les 11:15h
Dos actes de la Setmana Infantil i Juvenil previstos per demà dimarts, 15 de maig, amb la il·lustradora Rocío Bonilla queden anul·lats. En concret, a les 5 de la tarda, hi havia prevista la xerrada a l'Escola d'Art sobre “L'ofici d'il·lustrar”, i a les 7, la Biblioteca del Casino, una trobada amb l'autora entorn de la seva professió els seus llibres i la seva trajectòria. Tots dos queden cancel·lats per motius de salut.

Rocío Bonilla és il·lustradora i alhora autora d'àlbums il·lustrats tan populars com De quin color és un petó?, Els fantasmes no truquen a la porta, o bé, Max i els superherois. Des que el 2014 publicà el primer àlbum (Cara de pardal), la popularitat dels seus llibres i el seu impacte ha estat impressionant, tot essent dels més venuts aquí i a l'estranger.

La 10a Setmana del Llibre Infantil i Juvenil l'organitzen les Biblioteques de Manresa i l'Ajuntament de Manresa amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració d'altres entitats i llibreries de la ciutat.