Afectacions a la mobilitat amb motiu d'ExpoBages 2018 i la Fira de l'Ascensió

S'ha dissenyat un pla especial de mobilitat per al proper cap de setmana, en què estaran tallats al trànsit carrers cèntrics de la ciutat

| 14/05/2018 a les 19:40h
Especial: Més Manresa
Arxivat a: Municipis, trànsit, ExpoBages
Aquesta notícia es va publicar originalment el 14/05/2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Manresa comunica que, amb motiu del certamen ExpoBages i la Fira de l'Ascensió 2018, els propers dissabte 19  i diumenge 20 de maig s'ocuparan carrers cèntrics com la Muralla del Carme, Guimerà i Passeig de Pere III, i es restringirà el trànsit de vehicles per aquests carrers. L'Ajuntament de Manresa i la comissió organitzadora de l'ExpoBages i la Fira de l'Ascensi&oac ute; han elaborat un pla de mobilitat i aparcament per facilitar l'accés al centre de la ciutat durant els dies de la fira.

Com en l'anterior edició de la Fira de l'Ascensió, les atraccions de la Fira estaran implantades a la zona comercial dels Trullols, a les parcel·les entre els carrers Agustí Coll, Caietà Mensa i Damià Rius.

Les afectacions a la mobilitat seran les següents:

- A partir de dissabte 19 de maig a les 8 h i fins diumenge 20 a les 22 h, es tallarà al trànsit de vehicles a:

- Muralles del Carme i Sant Domènec, entre carreteres de Vic i Cardona
- Carrer Guimerà, entre Passeig. Pere III i Muralla
- Passeig Pere III – 1r tram (ambdós laterals)
- Passeig Pere III – 2n tram (entre Plaça Espanya i Guimerà, lateral costat carrer Canyelles)
- Carrer Jaume I
- Centre Històric:
- Carrers Nou i de la Canal
- Alfons XII (entre pl. Llisach i c. Vilanova), Plana de l'Om, carrers Vilanova, Urgell, Born i St. Domènec.

- Els vehicles es desviaran a:

- Ctra. de Vic – Muralla del Carme:

-Els vehicles que circulin per carretera de Vic en direcció Muralla del Carme es desviaran en direcció plaça Infants, on podran realitzar el canvi de sentit per retornar a ctra. de Vic en direcció sortida ciutat (Accés a pàrquings públics Porxada, La Farola, Puigmercadal i la zona blava de ctra. de Vic, carrer Dama i plaça Milcentenari)

- Passeig Pere III:

-Es tallaran els passos de vehicles de carrer Sèquia, plaça Onze de Setembre i pl. Espanya que travessen el Passeig.

-Els vehicles que circulin per Passeig Pere III provinents de plaça Bonavista, Camps Fabrés i Primer de Maig circularan per Pg. Pere III lateral costat Institut Lluís de Peguera i no podran accedir al lateral costat Parc de Puigterrà (accés a pàrquings públics Bonavista, Balsena i Europa)

-Els vehicles que circulin per carrer Circumval·lació i carrer Sèquia podran accedir a Pg. Pere III lateral costat Edifici Sindicats i continuar en direcció a pl. Bonavista, podran accedir al lateral oposat realitzant canvi de sentit a pl. Bonavista.

- Muralla Sant Domènec – Ctra. Cardona

-Els vehicles que circulin per ctra. Cardona en direcció centre ciutat es desviaran per Muralla Sant Domènec en direcció plaça Valldaura (accés pàrquings públics Sant Domènec i 4 Cantons)

-Els vehicles que circulin per Muralla Sant Domènec en direcció  centre ciutat es desviaran per ctra. Cardona en direcció sortida ciutat (accés pàrquings públics SAM i Catalònia).

- Els usuaris dels guals situats dins la zona de restricció de trànsit, tant dissabte 19 com diumenge 20, hauran de sortir abans de les 9 h i podran tornar a accedir-hi a partir de les 22 h (de 9 h a 22 h no es podrà accedir ni sortir dels guals):

- Muralla del Carme (entre ctra. de Vic i Guimerà)
- Ps. Pere III – 1r tram (entre Muralla i Guimerà)
- Ps. Pere III – 2n tram costat carrer Canyelles (entre Guimerà i pl. Espanya)
- Carrer Guimerà (entre Pg. Pere III i Muralla)
- Carrer Canonge Mulet
- Passatge Predicadors
- Carrer Canal
- Carrer Vilanova
- Carrer Jaume I

- El Servei Bus Manresa de transport públic urbà és veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts. Es reforçarà el servei de diumenge 20 per tal de connectar el centre ciutat amb les atraccions a Els Trullols. Consulteu afectacions i reforços del servei a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875 71 50.

- Els serveis de Transport públic interurbà modificaran els seus recorreguts d'acord als talls de trànsit establerts. La parada de serveis interurbans de Plaça Espanya quedarà anul·lada tots dos dies. Consulteu afectacions als serveis a través del telèfon 93.874.68.00 (Estació d'autobusos).

- La parada de taxis es traslladarà al carrer Circumval·lació propera a carrer Guimerà.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Diversos municipis de les comarques celebren la Festa Major d'Hivern
Diversos municipis de les comarques celebren la Festa Major d'Hivern | AjMdeM
Del divendres 18 al diumenge 20 de gener
Relació de serveis funeraris al Bages per al dia 19
VÍDEO de cistelles impossibles registrades al pavelló del Nou Congost
VÍDEO de cistelles impossibles registrades al pavelló del Nou Congost | Jordi Wild