L'autobiografia d'un ferreter que triomfa en el negoci digital, aquest dimecres a la Papasseit

La presentació del llibre "Historias de un botiguer" tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda

Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:58h
Historias de un botiguer és el primer llibre de Lluís Serra i porta més de 1.500 exemplars venuts. Aquest dimecres, 16 de maig, es presentarà a la llibreria Papasseit de Manresa en un acte en el qual hi participarà el mateix autor; el Subdirector General d'Atenció al Consumidor de l'Agència Catalana de Consum, Josep Maria Recasens, i la regidora d'Ocupació i Emprenedoria de l'Ajuntament de Manresa, Cristina Cruz. 

La novel·la, autobiogràfica i escrita en tercera persona, explica la història de Serra, un botiguer d'una ferreteria familiar que es converteix en el propietari d'un dels principals negocis online del sector. Formador, assessor, conferenciant i provocador digital, l'autor testimonia la seva pròpia història d'èxit en un llibre destinat a tots aquells que vulguin conèixer les claus per a una bona transformació digital del seu negoci.

La presentació de la publicació, que està emmarcada dins de la Setmana de l'Emprenedoria de Manresa, començarà a dos quarts de set de la tarda i serà oberta a tothom.