La Gimkabús acaba amb la cantada de tres raps de la mobilitat a la plaça de Sant Domènec

Representants de Jove Cambra, Sagalés i Ajuntament de Manresa han lliurat el premi als guanyadors de la primera Gimkabús, el primer acte de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Redacció
26 de setembre del 2009
576_1253971684DSC_1819
576_1253971684DSC_1819

Participants i representants de l'organització de la Gimkabús. Ajuntament Manresa

Finalment han estat tres els grups de participants en la primera Gimkabús de Manresa, avui dissabte 26 de setembre. Aquest ha estat un dels actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i té l’objectiu de promoure i donar a conèixer els serveis de transport públic de la ciutat.

El punt de partida ha estat a la plaça Major. Les activitats s’han realitzat per tota la ciutat i han tingut cinc parades de puntuació: davant de la FUB, Santa Clara, Estació d’Autobusos i plaça Catalunya.

Entre les principals atraccions hi hagut la cursa de sacs, la recerca d’objectes a entre l’aigua i la farina i composar i cantar un rap. Entre mig d’aquestes proves, hi hagut un llistat de preguntes i encàrrecs que han posat a prova els coneixements de Manresa i del transport públic dels participants.

A la plaça de Sant Domènec, s’ha fet la última prova que ha consistit en la interpretació de cada grup del seu rap sobre la mobilitat i el transport públic. Un cop feta la suma de punt, l’alcalde de Manresa, acompanyat del regidor de Mobilitat i dels representants de Jove Cambra i Sagalés, han lliurat el premi als guanyador.

Cada un dels quatre membres de l’equip té pagat un cap de setmana a Andorra per esquiar amb totes les despeses per a dues persones. I també han obtingut targes multiviatges del Bus Urbà de Manresa.

Recordem que l’objectiu del Gimkabús és incentivar l’ús del transport públic entre la ciutadania i donar a conèixer les novetats del servei de bus urbà de Manresa d’una manera lúdica. La iniciativa està organitzada per Jove Cambra i l’Ajuntament amb la col•laboració de Manresa Bus i el grup Sagalés.
 

Diversos moments de la gimcana per la mobilitat. Fotografies Ajuntament Manresa