«Més Cardona» analitza les xifres de turisme i habitatge buit al municipi

Ha sortit un nou número de la revista «Més Cardona»
Ha sortit un nou número de la revista «Més Cardona» | AjCdn
Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:09h
El número 29 de la revista municipal Més Cardona ja és al carrer. L'Ajuntament ja està repartint exemplars a les cases de la vila i és previst que la setmana vinent ja siguin a les llars de tots els cardonins, així com a diferents equipaments públics. 

L'edició recull les principals notícies de Cardona del primer trimestre del 2018. A les primeres pàgines hi trobem quatre reportatges extensos: el que fa referència al pressupost de l'Ajuntament per aquest any, les inversions previstes i les actuacions ja realitzades; el que explica la nova Borsa de Lloguer que s'ha obert i la diagnosi sobre l'habitatge, el que repassa les dades de turisme —per primer cop s'ha sobrepassat la barrera dels 130.000 visitants— i el que es dedica al Servei Connectem de l'Agència de Desenvolupament Local de Cardona i Solsona, que conté entrevistes a usuaris que han trobat feina després de passar pel servei. 

L'exemplar també inclou un recull de notícies en format més breu, un recull fotogràfic de les Caramelles i de l'arrencada de la programació cultural a l'Auditori Valentí Fuster i un espai per a l'opinió dels tres grups polítics que tenen representació al consistori.

La revista també es pot consultar on-line a través d'aquest enllaç.
Arxivat a