Èxit de convocatòria del primer sketchcrawl i trobada fotogràfica de Manresa

Foto de grup dels participants a l'sketchcrawl i trobada fotogràfica
Foto de grup dels participants a l'sketchcrawl i trobada fotogràfica | TAV CC
Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:40h
Aquest diumenge 13 de maig al matí ha tingut lloc la primera edició de la "passejada d'art i creativitat" una trobada creativa doble per a dibuixar i fer fotografies organitzada per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central.

L'organització valora com a un èxit la convocatòria de la primera edició d'aquest encontre, que té la voluntat de repetir-se trimestralment oferint, a cada edició, un recorregut diferent per la ciutat de Manresa.

Més d'una cinquantena de participants, entre dibuixants i fotògrafs, han participat d'aquesta edició que s'ha centrat en les places i pintures murals del Centre Històric de la Ciutat.

L'itinerari, que ha començat per tots a l'interior de la basílica de la Seu de Manresa –l'entitat ha obert les portes a la passejada de creativitat– ha seguit dues rutes diferents, una per als fotògrafs i l'altra per als dibuixants, que finalment han confluït a la plaça d'Anselm Clavé.

L'element que ha marcat la ruta per als fotògrafs han estat els murals que omplen les parets d'aquesta zona de la ciutat i ha passat per les Escodines, la Plaça Sant Ignasi, els voltants de la Fàbrica Anònima, la Plaça del Carme, el Carrer Sant Miquel, el Carrer Urgell i ha acabat a la Plaça Clavé.

Els dibuixants, per la seva banda, han fet parada a més de la basílica de la Seu, ala Plana de l'Om, la Plaça Clavé i la Plaça Gispert.

Tant l'organització com els participants valoren com un èxit aquesta primera convocatòria i en destaquen el bon ambient aconseguit, així com la gran entesa entre les dues disciplines artístiques que s'han agrupat.