El CN Minorisa perd la segona plaça de la promoció a falta de 5 segons contra el WUA (9-9)

El CN Minorisa queda pendent de confirmar la permanència
El CN Minorisa queda pendent de confirmar la permanència | CNM
12 de maig del 2018
Actualitzat a les 20:15h
Cinc segons han separat el CN Minorisa de la segona posició de la lligueta de promoció que els hauria donat directament la permanència a Primera Divisió. Els cinc darrers segons del partit que els enfrontava al WUA, en els que l'equip universitari ha aprofitat per marcat l'empat a 9, i que deixen els manresans en una tercera posició que, inicialment, els ha de permetre mantenir la categoria ja que els seus rivals d'aquest dissabte no poden pujar.

El CN Minorisa tanca la competició oficial de la temporada amb un empat davant el WUA, un rival que durant el partit se situà fins amb quatre gols d'avantatge, 4-8. La reacció dels manresans, amb un joc valent, agosarat, amb un ritme alt, va fer que, a manca de només onze segons, una palmejada de Falla els permetés girar el marcador i posar el 9-8 al marcador. Després, una errada infantil, un malentès, va permetre als veterans jugadors contraris empatar i salvar el segon lloc de la classificació del grup.

El primer període va començar amb els visitants imposant el seu joc lent, amb una zona que protegia al seu porter i que feia que els bagencs caiguessin en el ritme passiu, previsible que proposaven. D'aquesta manera se situaren 0-2 en el marcador. Llavors, Carlos Talavera, en llançament amb bot, inaugurava el compte golejador dels de Ventura. Poc després, Serra empatava en un llançament potent que el porter visitant ni va veure. L'esquerrà Estany posava als minoristes per davant.

Semblava que el partit s'encaminava bé per als interessos manresans, però els segons vuit minuts van ser una penitència per als del cor de Catalunya, i un rere l'altre arribaren els gols universitaris, que firmaren un parcial de 1-5, gol manresà d'Estany.

Amb aquestes circumstancies s'arribava a l'equador del partit, 4-7. La xerrada del tècnic, amb canvi tàctic, semblava que no donava resultat, ja que a les múltiples ocasions per marcar, la sort va caure a favor dels visitants que situaven el 4-8 en el lluminós. Però el treball intens va començar a donar fruit i Serra i Muns posaven un esperançador 6-8 en el marcador.

Quedaven 8 minuts i tot era possible. L'equip minorista creia en el triomf. Serra en superioritat feia el 7-8, i Estany empatava el partit. Quedaven dos minuts exactes. Després d'una inferioritat, ben defensada pels de Ventura, amb un immens Calvo sota els pals, Falla, en una palmejada des dels dos metres posava el 9-8 que semblava havia de ser definitiu.

Al final la sort va ser esquiva i una errada impròpia va donar l'oportunitat al WUA de firmar un empat que va suposar un dur revés per als manresans.

Arbitratge a càrrec de Ruiz i Royo. Van assenyalar set exclusions i un penal a jugadors locals per set exclusions als visitants.

Parcials: 3-2, 1-5, 2-1, 3-1.

Alineacions i golejadors:

CN Minorisa: I Prieto, X Falla 1, E Casasayas, R Ruiz , X Serra 3, O Muns 1, M Puerta, X Pelegrín, C Talavera 1, A Estany 3, K Muñoz, G Lafoz i D Calvo.
WUA: F Pascual, A Casado 1, A Muñoz, M Alcón 1, A Garcia 2, C Vallés 1, R Aragonés 3, C Ruiz i P Martínez.