Més de 200 visitants van participar al pàdel solidari a les Brucardes

Organitzadors amb els nens afectats
Organitzadors amb els nens afectats | Cedida
Redacció
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:23h
El passat cap de setmana, Pulpopadel va organitzar un Torneig Solidari de Padel Femení en favor d'en Yeray i Lara, dos infants de Santpedor que formen part del programa Príncep de l'Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona. El torneig es va celebrar a les instal·lacions del Padel Brucardes a Sant Fruitós de Bages.

Tot i les inclemències del temps, segons l'organització, l'esdeveniment va ser un èxit tant a nivell de participació, amb 64 jugadores inscrites, com en afluència d'espectadors. L'organització calcula que es van aconseguir aplegar més de 200 visitants, que van poder gaudir de una gran diversitat d'activitats: zumba, esmorzar, paradetes, pintada de cares, repte forat 18 mini-golf, mags, música, pot pàdel night, tall solidari, subhasta de pales i una rifa. Les úniques activitats que no es van poder desenvolupar per motius meteorològics van ser el canó d'escuma i els inflables. 

El diumenge es van traslladar les activitats i partits previstos a l'Indoor Padel Bages on es van viure moments molt emotius durant l'entrega de premis, on es va comptar amb la presència amb del Yeray i la Lara acompanyats per la Maite, la seva mare. 

A l'entrega de premis també hi va assistir el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Tomàs Casero.

El 85% dels diners recaptats entre patrocinadors i assistents seran entregats la propera setmana un cop s'hagi fet tot el recompte als nens i la seva mare, i la resta, el 15% aniran destinats al programa princep de l'Hospital Sant Joan de Déu.