L'Eternam Manresa FS jugarà contra el Canet dissabte la primera de les dues finals

Els manresans depenen d'ells mateixos per acabar com a campions del seu grup de la Segona Divisió B i entrar en el play off

Redacció
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 9:52h
L'Eternam Manresa FS encararà dissabte a les 6 de la tarda la primera de les dues finals que li queden fins a final de lliga per mantenir el liderat del seu grup a la Segona Divisió. El Canet FS visitarà el Pujolet i intentarà aigualir la festa manresana.

Penúltima jornada amb d'una lliga que s'ha posat de cara per als manresans desprès de l'empat d'ara fa set dies del CCR a Linyola, que deixa els de la capital del Bages un punt per sobre dels de Castelldefels.

Els reptes que queden per a l'Eternam Manresa FS són Canet a casa i Barceloneta a fora, i després, en cas de mantenir el lideratge, un play off d'ascens a segona divisió, abans anomenada divisió de plata.

Per dissabte, els manresans tenen el dubte del porter Adil, que ha estat sotmès a diverses proves desprès que se li tragues líquid en una articulació. 

El Canet arriba necessitat de punts i està lluitant amb Olimpyc Floresta per evitar la tercera plaça de descens. El conjunt del maresme només ha guanyat tres partits com a visitant (Dènia, Olimpyc i Unión), n'ha empatat quatre i n'ha perdut set. Amb 26 punts, té un global de set partits guanyats, cinc empats i setze derrotes.