L'Ajuntament respon a la PAHC que ningú no els ha contactat per la situació de la dona malalta

Serveis Socials recorda que ja van advertir que l'allotjament de l'Asma Damoun a l'hostal "no es podia allargar indefinidament"

Roda de premsa de la PAHC sota el porxo de l'Ajuntament
Roda de premsa de la PAHC sota el porxo de l'Ajuntament | Pere Fontanals
10 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:30h
L'Ajuntament de Manresa ha respost a la PAHC sobre l'Asma Damoun, la dona malalta amb problemes habitacionals, que des del passat dijous "ni la persona afectada ni ningú de la PAHC no s'ha adreçat a Serveis Socials ni a la regidora en cap moment, tot i que saben que tenen com a referent una assistent social i tenen constància d'on i quan contactar-hi".

Tal i com expliquen dijous de la setmana passada al migdia, la regidora de Serveis Socials, Àngels Santolària, i personal tècnic de la regidoria es va reunir amb la persona afectada juntament amb una membre de la PAHC. Tal com es va acordar el vespre anterior amb les persones de la PAHC, es va oferir allargar una setmana més l'estada a l'hostal i se li va recordar "que la situació no es podia allargar indefinidament".

L'Ajuntament exposa que ha ofert un "recurs per a l'emergència habitacional" però no pot "perllongar aquesta situació de manera indefinida". Pel que fa a les qüestions de salut, la persona està sent atesa pels serveis sanitaris públics i, tal i com explica l'Ajuntament "són aquests els que, amb les dades que tenen decideixen, degudament, les altes hospitalàries i els tractaments a seguir".

Aquest dijous la PAHC ha fet una roda de premsa en que ha explicat que oferiran a l'Asma un dels habitatges que tenen a la seva Obra Social per a que hi pugui viure. En la mateixa roda de premsa, la PAHC ha denunciat el paper que ha tingut l'Ajuntament amb el cas.