Quatre propostes opten al pressupost participatiu de Sant Vicenç de Castellet

L'Ajuntament destina 40.000 euros al Pressupost Participatiu que es podrà votar del 14 al 27 de mai

per Redacció, 10 de maig de 2018 a les 14:57 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha tancat el termini de presentació de propostes per al Pressupost Participatiu 2018. Un total de quatre idees relacionades amb millores a la via pública opten al pressupost, que aquest any manté la dotació econòmica que és de 40.000 euros. En concret, es planteja la col·locació de jardineres al Passeig de Pau Casals, la millora de l'enllumenat públic a les zones comercials, la pintura de nous passos de vianants i l'adequació de voreres al carrer Sant Joan de Dalt. 

Validació de les propostes


Aquesta setmana la comissió de seguiment i l'equip tècnic municipal ha validat les propostes i n'ha fet una valoració tècnica i econòmica. Inicialment es van rebre deu idees, però cinc han estat descartades per diferents motius (inviabilitat tècnica, manca de competències sobre el vial concret, etc) i una altra s'ha acabat afegint a la proposta de millora de la il·luminació ja que hi tenia molta relació. Les quatre idees finalistes quedaran exposades a partir de dilluns i durant dues setmanes a l'Espai Ateneu. En paral·lel, el proper dimecres 16 de maig es a les 8 del vespre es farà una jornada en què s'explicaran els detalls de totes les idees proposades.

Termini de votació


Les propostes es podran votar a l'OAC o bé a través de la pàgina web de l'Ajuntament del 14 al 27 de maig a l'adreça pressupostparticipatiu.svc.cat. L'Ajuntament té la intenció d'executar la idea guanyadora a la tardor perquè sigui una realitat abans d'acabar l'any.

 

Participació