El SIAD dinamitzarà una exposició de contes per trencar amb els estereotips de gènere

Es tracta de l'exposició "El Bosc dels Contes" que es pot veure a la Biblioteca Ateneu les Bases fins al 7 de juny

Redacció
10 de maig del 2018
Actualitzat a les 14:42h
La Biblioteca Ateneu les Bases, acollirà fins al 7 de juny, l'exposició "El Bosc dels contes", oberta a tots els públics però s'adreça de forma especial als escolars, i els convida a un petit recorregut que inclou jocs, tallers i narracions de contes clàssics repensats amb versions que fugen dels estereotips sexistes i de gènere que sovint els caracteritzen.

Els menuts podran passejar entre grans arbres, mentre  diversos personatges, il·lustrats per Joan Turú mostraran situacions i accions allunyades dels estereotips de gènere, on unes  cistelles plenes de contes ajudaran a viure històries que trenquen amb aquests estereotips.

La mostra està oberta als matins per a les escoles. El públic en general la pot visitar totes les tardes de dilluns a divendres de 15.30 a 20.30 h i els dissabtes de 10 a 14 h.

La dinamització s' adreça a l' alumnat de les escoles més properes a la zona  Puigberguer, Bages, Ave Maria  i les Bases i va a càrrec de la dinamitzadora i conta-contes Clara Gavaldà, que guiarà els nens i nenes en l'itinerari La resta d'escoles de Manresa la podran visitar durant el mes de març del 2019 quan l'exposició es traslladi al centre de la ciutat

"El Bosc dels Contes" està creada pel Consell Comarcal del Bages, i compta amb  la col·laboració del  SIAD Montserrat Roig de l' Ajuntament de Manresa per realitzar la dinamització.