Sant Fruitós celebrarà dissabte el Dia Internacional dels Museus

Els actes tindran lloc a la tarda a l'entorn del Cobert de la Màquina del Batre

Redacció
09 de maig del 2018
Actualitzat a les 16:40h
Un any més Sant Fruitós de Bages es prepara per gaudir d'una vetllada de memòria històrica per celebrar el dia internacional dels museus. 

El proper dissabte a les 5 de la tarda s'iniciarà la jornada al Cobert de la Màquina de Batre, Plaça Onze de Setembre, amb una ruta històrica pel nucli urbà on es recorreran passatges de la història del municipi. Degut a la bona acollida que va tenir la ruta històrica de l'any anterior, aquest any s'incorpora un joc de pistes perquè petits i grans pugin descobrir per ells mateixos secrets i enigmes que amaga la història. La ruta tindrà una durada de 2 hores aproximadament i es recomana portar calçat còmode i beguda.

A les 7 de la tarda al Cobert de la Màquina de Batre es realitzaran tallers infantils de temàtica històrica adreçats a entendre la importància de tenir una màquina de batre al poble.  

Per finalitzar el dia, a les 8 de la tarda hi haurà una botifarrada a un cost de 5€ per persona de la mà del Col·lectiu de Recerca Històrica, seguida del concert dels Trobadors del Bages que acabaran de posar un toc de música tradicional a aquesta fantàstica jornada.