El Paidos organitza una entrega de premis dedicada als curtmetratges entre alumnes de 2n d'ESO

El film guanyador, "El mal camí" participarà en la propera edició del Zoom Festival d'Igualada

Redacció
09 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:58h
El passat 26 d'abril l'escola Paidos va organitzar la 1a "Gala Paidos Short Film Festival" dedicada als curtmetratges de ficció. El premi al millor curtmetratge se'l va endur l'obra "El mal camí" que va ser guardonat amb l'oportunitat de presentar-se a la propera edició del Zoom Festival d'Igualada. 

A part, també es van entregar altres premis repartits en 6 categories: millor guió -La pluja del bullying-, millor edició -Tots som iguals- , millor ambientació -Sobre rodes-, millor actor -Marc Bueso- , millor actriu -Mireia Feu- i premi especial del jurat -Oriol Vilardaga-. El lliurament va anar a càrrec del jurat format per membres de l'equip directiu de l'Escola, membres de l'equip TAC i professionals externs. Presidia el jurat l'Anna Cervera, Directora del Zoom Festival d'Igualada, el primer i únic festival internacional dedicat a la ficció televisiva.

L'objectiu de la Gala era projectar davant dels pares el producte final del projecte realitzat per l'alumnat de 2n d'ESO "Fem un curt?". En aquest projecte, que ha durat 3 mesos, els alumnes han après molts conceptes nous per a ells i han adquirit nombroses competències i habilitats.

Al llarg del projecte; els i les alumnes, organitzats en equips, van haver de realitzar un curtmetratge portant a terme totes les fases de creació d'un material audiovisual: una fase inicial on havien d'escollir la idea, crear els personatges, buscar les localitzacions, desenvolupar els diàlegs, crear guions literaris i tècnics... Una segona fase de producció on els alumnes havien de gravar les diferents escenes del curtmetratge i finalment una última fase d'edició i post-producció.

Els guanyadors van rebre la "Càmera d'or" del certamen, dissenyada i impresa en 3D per alumnes de l'Escola,  així com un diploma acreditatiu de participació.