El PDeCAT Bages publica el nom dels dos guanyadors del #microdrac2018

Lliurament dels premis #microdrac2018 del PDeCAT
Lliurament dels premis #microdrac2018 del PDeCAT | PDeCAT
Redacció
08 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:45h
Aquesta és la segona edició del concurs organitzat pel PDeCAT Bages de microrelats inspirats en la Diada de Sant Jordi. El concurs, anomenat #microdrac2018, enguany ha tingut més participació que l'any passat, la seva primera edició. 

El jurat ha escollit dos guanyadors: un primer i un segon premi. El primer premi ha estat pel microrelat que duia per títol "Se'n diu llibertat" i l'autora és l'Alba Font de Manresa. El segon premi és per Jordi de la Fuente del Pont de Vilomara, pel microrelat "Sorprès". 

Ambdós guanyadors van recollir ahir els premis a la seu de PDeCAT Bages de la mà de Lluís Font, diputat de Junts per Catalunya i membre de la direcció executiva nacional del PDeCAT i de la Ivet Castaño presidenta comarcal de PDeCAT Bages. El primer premi consisteix en un sopar per a dues persones a un restaurant de Manresa i un lot de productes dolços de proximitat, mentre que el segon premi està basat en una degustació de productes per a dues persones a una cafeteria de Manresa i un lot de llibres. 

El jurat del #microdrac2018, que es va reunir el passat divendres 27 d'abril per decidir el seu veredicte, estava format per un membre d'Òmnium, un docent de l'àmbit de la filologia catalana i un membre de PDeCAT Bages.