El Vilar Rural de Cardona compleix 15 anys havent allotjat més de 75.000 famílies

Redacció
08 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:14h
Des de la seva posada en marxa l'any 2003, el Vilar Rural de Cardona ha acollit més de 75.000 famílies
Des de la seva posada en marxa l'any 2003, el Vilar Rural de Cardona ha acollit més de 75.000 famílies | Vilar Rural Cardona
El Vilar Rural de Cardona ha celebrat, aquest cap de setmana, quinze anys de trajectòria. Es tracta d'un dels primers projectes en oferir a les famílies amb fills la possibilitat de descobrir l'entorn natural i rural de la Catalunya interior allotjant-se en hotels dissenyats específicament per a elles i amb un ampli programa d'activitats familiars. El de Cardona, de fet, va ser el primer dels tres Vilars Rurals que actualment es troben en funcionament al país. Els altres dos estan situats a Sant Hilari Sacalm (la Selva) i Arnes (Terra Alta).

El model d'aquesta proposta reprodueix l'esperit d'una vila: amb la seva plaça del poble; les seves cases  -on s'ubiquen les habitacions-; el seu bar i centre de reunió, i el seu parc infantil, entre d'altres equipaments i espais de lleure. Un altre dels punts diferencials del projecte són les activitats familiars que es duen a terme, com les que es programen dins de la petita granja que hi ha, o a l'hort.

Des de la seva obertura l'any 2003, més de 75.000 famílies han passat pel Vilar Rural de Cardona, ubicat al costat del nucli urbà del municipi. L'equipament consta de 99 habitacions i té capacitat per allotjar un total de 291 persones.
 
 
Arxivat a