Moià escull el seu nou escut

Nova imatge de Moià
Nova imatge de Moià | AjMoià
Redacció
08 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:05h
El 2017, l'Ajuntament de Moià va aprovar en el Ple Municipal l'oficialització de l'escut del municipi seguint la normativa vigent que exigeix que els escuts municipals estiguin inscrits al Registre d'Ens Locals de Catalunya. Es va crear un escut heràldic per tal d'identificar Moià davant la resta dels municipis ajustant-nos a la legalitat vigent.

A partir de l'oficialització de l'escut, es va iniciar el projecte per definir una nova imatge visual de l'Ajuntament de Moià. Es va iniciar un concurs de dissenyadors, seleccionant el guanyador mitjançant els criteris establerts inicialment. 

L'estudi de disseny guanyador va realitzar tres propostes de logotip per l'Ajuntament per tal de donar l'opció a la ciutadania d'escollir l'opció que més els hi agradava mitjançant un procés de participació ciutadana. 
Segons els resultats obtinguts del procés de participació ciutadana, la nova imatge gràfica de l'Ajuntament de Moià ha guanyat amb un suport del 59,9%. 

A partir d'aquí, es començarà a treballar amb l'estudi de dissenyadors amb el Manual d'estil de comunicació i les diverses aplicacions del logotip: 

- Aplicació a papereria corporativa: models de documentació oficials de l'Ajuntament, models d'instàncies i altres aplicacions. 
- Aplicació a plantilles de documents oficials: Word, Power Point, i altres. 
- Aplicació a signatures dels correus. 
- Aplicació a la web oficial. 
- Aplicació a la senyalística. 
- Aplicació als vehicles oficials. 
Arxivat a