​La Papasseit inaugurarà dissabte la Setmana de la Literatura Infantil amb poesia

A partir de les onze del matí es farà un recital de poesia infantil i s'exposaran diferents dibuixos dels usuaris de la Xarxa de Biblioteques Veïnals

Redacció
08 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:35h
Del 12 al 19 de maig tindrà lloc la Setmana de la Literatura Infantil i Juvenil, recuperada enguany amb motiu de la capitalitat cultural de Manresa i en un esforç transversal entre diferents entitats de la ciutat. La Llibreria Papasseit posa el seu granet de sorra en la programació de la Setmana amb la inauguració, aquest dissabte 12 de maig a les onze del matí, d'una exposició de dibuix infantil realitzada a partir de treballs d'usuaris de la Xarxa de Biblioteques Veïnals. 

L'acte anirà acompanyat de la presentació de la "IV Mostra de Poesia Infantil" i un recital de poesia infantil a càrrec d'Ariadna Torres, poeta i bibliotecària a una de les biblioteques de la xarxa. La FAVM (Federació d'associacions veïnals de Manresa), ha volgut posar en relleu el valor estètic del dibuix infantil que s'està produint a la ciutat, i ha recopilat en una mostra anomenada "Espontaneïtat", un seguit de dibuixos que mostren l'actual imaginari infantil i que farà les delícies dels amants de l'art naïf. 

Conjuntament a l'exposició, hi haurà la presentació de la Quarta mostra de poesia infantil, un llibre auto editat que recopila poemes escrits pels infants que acudeixen a les biblioteques veïnals de la Xarxa i escoles de la regió. L'acte comptarà amb la presència d'algun dels nens que han participat en el llibre, i anirà acompanyat d' un recital de poesia infantil, a càrrec d'Ariadna Torres.